Doğal Light Siyah Zeytin 400 gr (291-320) S
Stokta Yok
- Stok Kodu: Z153 008
- Brand: Çalıkoğlu
- Category: Light Siyah Zeytinler
- Weight: 0.4gr
- Class: 291-320
- Size: S
- Packaging: Tin
- Shelf life: 2 Years
Ürün Stokları Güncellenmektedir, Daha Sonra Tekrar Deneyiniz.
Gemlikten Sofralarınıza... Doğal Fermente Gemlik Siyah Zeytin
Marmara Bölgesi’nin zeytin cenneti olaraktan bilinen Bursa’nın Gemlik ilçesinin bereketli topraklarında başlayan hikâyemizi, en özel zeytinleri ile sofralarınızla buluşturuyoruz… Gemlik Zeytini; coğrafi yapısı ve iklimsel koşulları nedeniyle sofralık zeytinde özel bir zeytindir. Yetiştirmesi ve işlemesi emek ve alın teri ister. Hasat zamanı geldiğinde her bir zeytin tanesi dalından tek tek toplanır. Her bir tanede aynı emek, her bir tanede ilk hasattaki heyecan ile… Ardından tüm doğallığı korunarak binlerce yıllık geleneksel Gemlik yöntemi ile sizler için özel olarak tatlandırılır. Dalından sofraya doğallık tutkumuzla başlayan bu yolculuğumuz değişmeyen lezzeti ve kalitesiyle sofralarınızda son bulur. Üretim Süreci: Dalından özenle seçilerek hasat edilen siyah zeytinler, boylama, ayıklama, yıkama aşamalarının ardından yalnızca su ve tuz ile salamura havuzlarında en az 7 ila 9 ay arasında doğal fermantasyon sürecinde yeme olgunluğuna erişmektedir. Doğal ortamında olgunlaşan zeytinler, hijyenik bir şekilde hiçbir kimyasal işleme maruz kalmadan paketlenir.- Türk Gıda Kodeksi Tebliğine uygun olarak üretilmiştir.
- Mamullerimiz el değmeden özel olarak tam otomatik makinalarda paketlenmiştir.
- Hiçbir kimyasal ve renklendirici madde kullanılmamıştır.
Enerji / Energy (kcal/kj
|
1499 / 364 |
Yağ / Oil (g) | 38 |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | 5,7 |
Şeker / Sugar (g) | 0 |
Lif / Fiber (g) | 2,2 |
Protein / Protein (g) | 1,8 |
Tuz / Salt (g) | 4,8 |
OTHER PRODUCTS SIMILAR TO THIS PRODUCT
Fruits are preferred as black table olives due to its bright dark black color and taste in full maturity. The good-type olives, collected in black from the branch, are preserved in the brine pool after the selection, staining, washing stages. Because of the low rate of fat, calories and salt, it is preferable to pay attention to dieting and salt intake. Olives are pasteurized and packaged in the maturity of eating.