Doğal Gemlik Duble Siyah Zeytin (Az Tuzlu) 800 gr (201-230) XL
- Stok Kodu: Z153 017
- Brand: Çalıkoğlu
- Category: Tuzlu Siyah Zeytinler
- Weight: 800gr
- Class: 201-230
- Size: XL
- Packaging: Tin
- Shelf life: 2 Years
Gemlikten Sofralarınıza... Doğal Fermente Gemlik Siyah Zeytin
Marmara Bölgesi’nin zeytin cenneti olaraktan bilinen Bursa’nın Gemlik ilçesinin bereketli topraklarında başlayan hikâyemizi, en özel zeytinleri ile sofralarınızla buluşturuyoruz… Gemlik Zeytini; coğrafi yapısı ve iklimsel koşulları nedeniyle sofralık zeytinde özel bir zeytindir. Yetiştirmesi ve işlemesi emek ve alın teri ister. Hasat zamanı geldiğinde her bir zeytin tanesi dalından tek tek toplanır. Her bir tanede aynı emek, her bir tanede ilk hasattaki heyecan ile… Ardından tüm doğallığı korunarak binlerce yıllık geleneksel Gemlik yöntemi ile sizler için özel olarak tatlandırılır. Dalından sofraya doğallık tutkumuzla başlayan bu yolculuğumuz değişmeyen lezzeti ve kalitesiyle sofralarınızda son bulur. Üretim Süreci: Dalından özenle seçilerek hasat edilen siyah zeytinler, boylama, ayıklama, yıkama aşamalarının ardından yalnızca su ve tuz ile salamura havuzlarında en az 7 ila 9 ay arasında doğal fermantasyon sürecinde yeme olgunluğuna erişmektedir. Doğal ortamında olgunlaşan zeytinler, hijyenik bir şekilde hiçbir kimyasal işleme maruz kalmadan paketlenir.- Türk Gıda Kodeksi Tebliğine uygun olarak üretilmiştir.
- Mamullerimiz el değmeden özel olarak tam otomatik makinalarda paketlenmiştir.
- Hiçbir kimyasal ve renklendirici madde kullanılmamıştır.
Enerji / Energy (kcal/kj
|
1499 / 364 |
Yağ / Oil (g) | 38 |
Karbonhidrat / Carbohydrate (g) | 5,7 |
Şeker / Sugar (g) | 0 |
Lif / Fiber (g) | 2,2 |
Protein / Protein (g) | 1,8 |
Tuz / Salt (g) | 4,8 |
All our black olives varieties are Gemlik crops.
Gemlik Olive is thin-skinned, small-core and abundant-meat.
For those who love less salty olives…
The black olives, which are ripe and carefully collected in the branch, are sweetened by traditional Gemlik method by adding only salt and water after the sorting, washing, extraction stages and waiting for the earliest 6 months and 15 months at the latest in the pools. It is taken from the pools when it reaches the eating maturity, it is pasteurized by holding for 20 minutes at approximately 82 degrees to reduce the salt rate and ensure its durability after the calibration and selection procedures. Our products, which are produced entirely by natural methods, do not contain any ingredients such as sweetener, colouring, preservative etc.